Επιστροφές

Πολιτική επιστροφών

Η εταιρεία μας δέχεται τις επιστροφές προϊόντων εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις :

 1. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα (εφόσον αυτό βεβαιωθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που παρέχει την εγγύηση καλής λειτουργίας).
 2. Στην περίπτωση κατεστραμμένης συσκευασίας, ο πελάτης δικαιούται να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής και να ζητήσει την αντικατάστασή του, κατόπιν συνεννόησης με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Επιστροφές των προϊόντων μπορούν να γίνουν μέσα σε 14 εργάσιμες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη, με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς , εφόσον έχει ενημερώσει ο πελάτης την εταιρεία. Δεν είναι υποχρεωμένος ο πελάτης να αναφέρει τον λόγο επιστροφής. Η εταιρεία πληρεί τις διαδικασίες επιστροφής που αναγράφονται στο το Ν.2251/1994 του Αστικού Κώδικα.

Η επιστροφή των δεμάτων γίνεται δεκτή από την εταιρεία εφόσον δεν έχει καταστραφεί η παραποιηθεί η εξωτερική συσκευασία του προϊόντος, το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί από τον αγοραστή και δεν θα πρέπει να λείπουν οι ταινίες ασφαλείας από αυτό.

Ο πελάτης έχει δυνατότητα να ζητήσει επιστροφή χρημάτων εντός 10 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχε επιλέξει κατά την παραγγελία και θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων :

 1. Πιστωτική Κάρτα : H επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτας σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
 2. Αντικαταβολή : Θα χρειαστεί να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να προχωρήσουμε σε επιστροφή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικώς για τις αντιπροσωπίες της περιοχής σας σε περίπτωση που ένα προϊόν εντός εγγύησης παρουσιάσει πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές σε παραγγελίες πελατών που ζήτησαν με εντολή τους και παραγγέλθηκαν προϊόντα ή ανταλλακτικά προϊόντων με ειδική παραγγελία.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας του πελάτη συνιστάται προσεκτικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος κατά την παράδοσή του προκειμένου να διαπιστωθούν άμεσα τυχόν εμφανή ελαττώματα κατά την παραλαβή .

 

Εγγύηση Μηχανημάτων

Η διάρκεια εγγύησης ενός προϊόντος είναι ορισμένου χρόνου και καθορίζεται σύμφωνα με τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή.  Η εγγύηση καλύπτει επισκευή του προϊόντος για βλάβη που οφείλεται σε κατασκευαστική αστοχία και δεσμεύει την εταιρία σε επαναφορά αυτού στην αρχική καλή του λειτουργία, ενώ σε καμία περίπτωση δε σημαίνει αντικατάσταση ή χρηματική αποζημίωση.  Οποιαδήποτε επισκευή που γίνεται μέσα στο διάστημα που καλύπτει η εγγύηση, δεν παρατείνει το αρχικό χρονικό διάστημα εγγύησης.

Η διάρκεια εγγύησης ενός προϊόντος αρχίζει από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος από τον τελικό καταναλωτή και η διάρκειά της ορίζεται σύμφωνα με τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή.  Η χρονική διάρκεια εγγύησης όλων των προϊόντων ανέρχεται στα δύο (2) έτη για ερασιτεχνική χρήση και ένα (1) έτος για επαγγελματική εκτός εάν άλλως ορίζεται από τον κατασκευαστή.

Η εγγύηση δεν ισχύει όταν η αιτία της βλάβης προέρχεται από κακή χρήση ή ελλιπή συντήρηση του προϊόντος.  Επισημαίνεται ότι, αναλώσιμα ανταλλακτικά μηχανημάτων (Μεμβράνη, Φίλτρο, Λάδι, Μαχαίρι κοπής κλπ) δεν καλύπτονται από τους όρους εγγύησης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης είναι η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και αναλωσίμων κατά την υπόδειξη του κατασκευαστή.

0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
  Sticky Image Sticky Image